Tapah Oh Tapah...

Salam...

kalo korang kawan aku...mesti korang taw aku gi mane semalam...
senah topan hanim munira n siti taw lar kot..
sebab malam sebelum tu sempat gak aku bagi taw dorang aku kat mane...
senang dorang nk mencari..*bajet artis jer
topan yang pgl aku artis k? jangan jeles..hak2..

aku pegi tapah sebab ade pameran kerjaya or name program die Program Penempatan Pekerjaan..
haku semangat hantat waja pegi walaupon haku x tahu kat mane tempat tu berlangsung...*berlangsung yer..skem btoi mamat ni


sesampai je haku kat sane..rase cam org skema plak...
mane tak nye...haku je bersemat dah bergaye seperti biase org yang nk gi interbiu...
yang lain aku tgk..dengan rambot berekor ny...seluar koyak kat lutut ibarat penyanyi rock kapak..
hade plak yang pakai cam org nk pegi gali kubur jer...
fenink haku nak...ni nk gi interbiu ker hape??

okeh..dorang maybe hade wat keje seblom ni..
.n maybe dorang tak tersangke kn diri dorang akan pegi ke tmpat tu...
tapi hape ke mende nk mintak keje cam tu...sape nk bagi keje kalo dress up canggitu?
ingat ye anak2..1st impression tu fentink yer..*eh terbebel plak


tengah haku dok isi borang kejadah nye sampai terketaq2 haku isi cam parkinson...
akibat daripada jari jemari haku yang mulus lagi runcing ni dah lame x memegang pen dengan btoi...
hade plak minah ni sibuk tanye2 haku amik jawatan hape...

memandang kan hade henam je company yang datang *serious terkejut...6 jerk?
haku pon cakap haku mintak 2 jawatan kat 2 company jer...
then tetibe jer tny haku...x mintak kat heritage hotel ke? jadi front desk? sy mintak kat situ...
tetibe haku blur? sebab haku terkesima minah ni tny haku ke nk hajak haku mintak kat company yang same?

haku pun ckp..sy xminat keje hotel...
x minat keje hotel? sy tgk awk hade ciri2 org jd front desk...hensem, tinggi n peramah lagi tu...minah tu kate..
ha...kembang kempis haku nak...orang tah mane2 puji haku...
ea? tu sy taw..tapi sy x minat lar keje hotel...
ye ke? x dapat la kami pekerja hensem cam awak ni? balas minah tu...

terkesima

awk ni pemohon ke penemu duga...
sy ni penemu duga..sje je sy duk sebelah awk... sy tgk awk bley jadi front desk kami yang paling hensem...
tapi awak x minat plak...

hambek kaw nak...sekali penemu duga lar...
tak terduga haku telah di temu duga oleh penemu duga yang cantik yang ku duga sebagai pemohon yang untuk di temu duga oleh penemu duga....*hadoi..fenink kapla haku bace

sori lar cik..sy mmg xminat kerje kat hotel... takut nati sy yang check in hotel tu sendiri...
sambil sengeh2 manje...
owh..xpe..sje jer nak riki2 awk..mane taw awk bley tersangkut dengan kecantikan sy..trus sy jadikan awk manager.. heheh..
urmm?? blur haku disitu......

okey..akhirnya haku dah abesh interbiu...
dengan jawatan yang haku mintak kat 2 company tuh..
hope2 lar sangkut...
1 company tu..suruh haku datang interbiu dgn manager department plak hari selase ni...
company tu plak haku xtahu kat mane....
tgu next entry untuk keterangan lanjut...


azhanshah kate - haku konpius dengan kehenseman dan kekacakan haku.....=.='
1 Response
  1. yad'z Says:

    ahahaha... ko ni pegi mintak keje ke pegi meronggeng.. ahahahahaa....menakutkan jek penemu duga wanita tuh.. wakakakka...


Nak Tengok Tapak Kaki Bley??