Jeng..jeJengggg!!!!

Bismillahhirrohmanirrohim...
dengan lafaz diatas, saya, Tuan Azhan...dengan rasa kachak dan tampan bergaya, dan juga rase ke'koya'an nye...merasmi kan Blog "Hitam Putih Kehidupan Ku" iaitu Blog rasmi sy...
(pom! pom! bunyi mercun!!)




hahaha..setelah sekian lame..dpt gak aku menulis di alam maya ini..hahah..kredit tu ariffin janal n kazen tersyg (ikhlas ker ni) Miera wahab kerane menolong aku membuat blog ini..
haahha..suke2..


well biase ar aku..mane lar nk reti gune kan bende2 alah ni..kalo setakat surfing tuh..okie jer..gua dah teror!! then nk wat blog ni pon payah ya amat2...cis..kalo kutahu...xperlu aku wat blog ni..
sbnr nye..aku bkn nk wat sgt blog ni..but aku dapat some request from someone that really close to me n also from saome of my frens..frens yer bkn fans..hahaha..
kalo x..mampuih idup balik pun blum tentu aku wat blog ni...




ha...kalo korg nk taw sape ini Tuan Azhan..jap2 ea??






ha..ni lah tuan punyer blog ni..tampan lagi kachak bergaye kan??hahah..puji lak dri sendri..hahaha..ye la..kalo xpuji dri sendrik..sape agi nk puji an??
kau? kau?? lain taun rase nyer..hahahha....cukup psl aku dlu..ni nk kredit a few person that helping me to buat blog ni...hahaha




anyway..ako pon still xbrape nk taw wat bende ni..tu alr trimas kpd bf kazen aku iaitu Ariffin Janal sbb bg tunjuk ajau aku wat bende ni...hhaahah..bodo giler kan aku..wat blog pon xrheti..hahaha..
thnks gak kat Miera Wahab iaitu kazen aku yg mnyuruh aku meng'add" Ariffin Janal disebab kan die pon x rheti wat blog ni n Ariffin Janal yg tlg wat kan..die just request jer..hahaha...epain..mesti kao buhsan kan??
hahahah..xpe bro..kao mmg bf yg MITHALi...bkn men tali..hahahah


ha..kalo korg nk knl hamba Allah yg amat baik ni..jum kite tgk bawah...




...............................................................










wei..yg korg tgk bwh korg tu wat ape??tu utk tuntunan sendiri..aku ckp tgk bwh ciket kat blog ni...adoyai..luyychah giler!! hahaha..jap2..




ha..ni lar kazen aku..nme die Miera..hahaha..chumell x??.wei..tgk lar sape kazen die??aku kan..aku kn kachak n tampan bergaye..mestilar kazen die chumell lagi lawa...hahaha..jap2..chumell ke miera oit..hahha..jgn marah...




ade agi nie..tgk bwh nie..


.
ha...eh2..ni bkn aku..ni pon bkn bf aku..aku bkn nyer gay lar wey...ni aku puny sifu for this blog...hahaha..n ni ar Ariffin Janal...Bf kazen aku..ha...hensem kan?? actually aku pon baru je knl die...so xbrape nk knl agt lar an..neway thnks bro bcoz tulun aku..hhaha..




wei..jgn ar out agi..ade agi ni...tgk sat..




ni lar kazen aku ngn bf die..2-2 baik..hahah..well thnks a lot k??








huhuh..then aku rase setakat ni kot 1st entry aku..nk kali nk jd stalker...jemput ar dtg ke blog aku ni..hahaha
bubai!!!





4 Responses
  1. hahahaha semangat betul letak gambar aku kat belog. anyway kalo ade pape nk tau lg, just ask. aku tak kisah nk share pasal blog. dann camane font kau bley mcm2 kat blog ni? jealous ouh.


  2. azhan shah Says:

    eiyh??biau benau kau xtaw..kat design..then click kat template designer..then click kat advance..kat situ ar aku tukar font sumer..
    huhuhu..neway thnks bro tulun aku..haha


  3. woi woi ! ngumpat aku seikhlas hati, pujian kau diragui. haha. puji ade maknaaaa.

    weh, cube kau justify kan tulisan kat blog kau ni. pening la baca tak sama panjang. nampak cam berterabur skit.


  4. azhan shah Says:

    baik lah miera...
    nati aku alter kn...


Nak Tengok Tapak Kaki Bley??