mungkin kahhhh??


Bismillahirrohmanirrohim...



Salam sume...ingat budak nepal seko ni x?? hahahha...
lame gile x update blog...dah bersawang sane sini..
SB pon dah lame gile aku x lepak...huhuhu
sori la keng kawan...aku bz plus maleh nk jenguk blog ni dah..
aku rase cam nk close for a while lar blog ni..
korang rase cam ne??? ptt x?? haha...

okeh...update kali ini aku nk cite pasal ape ea??
ha...ape lagi  lar kn..
pasal kesah hidup aku lar kn??
hikhikhik...xabesh aku ni...
asyik2 pasal kesah hidup aku...
mesti borink kan korang bace...
hahah...lantak ar der..
aku punye blog...
suke hati mak bapak tiri aku lar...hahahah

aku nk cite xlame lagi aku akan berhenti keje...
pasal hape?? pasal aku dapat satu tawaran belajar kat KSKB...
hape tu KSKB?? korg taw x??
mesti xtaw an?? hakhakhak...
KSKB tu stand for KOLEJ SAINS KESIHATAN BERSEKUTU...
kat sungai buluh....aku amik course ape?? mane bley bagi taw...
hahahahah....

okeh ni yang part best...
part yang x best nye...kolej ni hanya untuk DIPLOMA sahaje...
sedang kn aku dah hade satu diploma....
pelik kn?? tapi ni cite2 aku...
tapi itu DULU....dulu mmg aku minat gile nk masuk n amik course ni...
tapi dah 2 kali gi interbiu die...tapi kali ke 3 ni aku dapat plak...
aku rase cam xmo pegi...
sbb aku rase cam buang mase selame 3 taun sebelum ni..
sbb aku dah hade 1 diploma....n rase di beban dengan hutang...
yela hutang ptptn n yayasan perak....
 
ramai kwn2 aku tnye...
kenape ko xmo keje dgn dip yg ko hade ni..
actually aku bkn xmo...but my mom xbagi...
bukan aku xdpt...dapat siap 2 company lagi...
tapi gaji die 1300 dengan 1800...bley lar tu kn??
kali plus2 dgn lain...bley lar dpt 2 riban...
but my mom said....(oppss terkeluar plak speking)
gaji die rendah...n cos hidp kat sane tu tgi..baik xpayah..
kalo amik KSKB ni...dah kuar nati terus keje sbb kolej ni under gov...

tah lar..pe yang mak aku kate tu mmg hade btoi..
tapi kalo aku nk ikot kn keras hati aku ni....
aku pegi je keje yang aku dpt hari tu...
but takot plak mak aku x redho...
so..aku TERPAKSE ikot je kehendak mak aku...
huhuhuhu....
so...korg jgn lupe wish me luck utk study okie??


azhanshah kate - otek dah berkarat!!!!


4 Responses
  1. Fyqa Says:

    xpela.. ikot kte ur mom !

    :)


  2. Azhan Shah Says:

    tu ynag ikot tu fyqa oi...huhuh


  3. Eyda Syahida Says:

    jom kembali ke sekolah.! hahah :)

    ape yg mak ckp tu biasanya betul, so. ikutlah~


  4. yad'z Says:

    yeahhh.. anak mak. #eh tetibe. ahhaah


    study selagi boleh.. yeahh. ehehe


Nak Tengok Tapak Kaki Bley??