al-fatihah..

saLam...

hari ini mood gua agak terkontang kanting sebentar..kerana one of my friends passed away akibat menderita penyakit tyroid..

actually gua pun baru je dalam 20-25 minit tadi gua taw...
sebelum ni ade lar kawan2 gua kate yang arwah sakit..but gua ingat arwah sakit biase jer..
gua x taw pulak sakit arwah kritical sampai masuk ICU..
gua nak pi jenguk arwah..but setahu gua..arwah bukan stay kat area tempat gua yang agak tercinta ni iaitu teluk intan..
kalo x silap gua..arwah stay kat klang sane nun..
dulu arwah ni sangat baik mase hidup nya..
arwah ni hepi go lucky..
x penah gua nampak arwah moody..
cuma perwatakan arwah ni sedikit lelaki..
but gua senang dengan arwah..
arwah pun banyak nasihat kan gua lebey2 lagi dalam bab relationship ni..

gua sedey..
gua x dapat nak mintak maap kat arwah..
gua banyak kot buat salah dengan arwah..
gua ingat lagi..
arwah penah sound gua sebab kuang ajar dengan ustazah gua..
mase tu gua agak darah baran sikit..

gua x sangka arwah pendamkan penyakit nya selama 2 tahun..
seriously gua x tahu pun..
gua ingat arwah sakit biase2 je..
ye lar..dah hampir 5 tahun gua tinggal kan sekolah menengah..
sejak hari tu..gua contact melalui friendster (dulu lar)..
then baru dalam 2 or 3 bulan lepas gua contact arwah melalui facebook..
but kalo sudah ajal..nak buat cam mane kan..

kepada arwah dan keluarga..
gua doakan arwah senantiasa di cucuri rahmat..
maap kan gua atas segala kesalahan gua..
al-fatihah buat Zared Sapiyah


p/s-mohon reader sedekahkan al-fatihah kepada arwah
1 Response
  1. JIJI YU Says:

    wohohoho bro susah kot aku nak bace entry ko..kalo ko tukar tulisan lagi elok sikit..heheh..


Nak Tengok Tapak Kaki Bley??